lauantai 16. heinäkuuta 2016

Venäjän sulkeminen Rion olympialaisista

Kansainvälinen Olympiakomitea on sulkemassa Venäjää pois Rion olympialaisista. Eilen  uutisoitiin Venäjän olympiatoimikunnan lääkärit ja terveydenhoitohenkilökunnan vaihtaneen joukkueen jäseniltä otetut verinäytteet toisiin. Otetut verinäytteet puhtaisiin näytteisiin. Tämä tehtiin ottamalla valokuvat näyteputkiloiden viivakoodeista ja siten tuoden  toiset puhtaat verinäytteet tilalle.  On siinäkin urheiluhenkeä.

Tämä epäurheilullinen toiminta ollut teko on ollut Venäjän valtiojohdon siunaamaa.
Kaikkea sitä tulee esiin. Sotsin olympialaisten ja maailman kalliemmiksi olympilaisista on tullut nyt suuri farssi. Omat olympialaiset ja täten on ollut helppo laittaa homma näin. 

Täytyy kyllä sanoa, että en olis uskonut 2014 maailmassa tehden tätä. Kuinka monta mitalia Venäjä tällöin saikaan. En muista enää mutta kärjessä venäläisurheilijat olivat. 

Tänään tai huomenna on Kansainvälisen Olympiakomitean kokous jossa Venäjä ilmeisesti suljetaan kokonaan Rion olympialaisista.  Onhan he yrittäneet saada yksittäisiä urheilijoita kisoihin. Nyt näyttä siltä, että hekään ei pääse.  Kivat heille, mitä menivät tekemään tuon.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on eilisestä alkaen aloittanut virkamiesten erottamisen hallinnostaan kuultuaan tämän raportin.  Missähän menee hänen oma rajansa tässä asiassa?
Ei hän itseään voi erottaa, eikä hän ole tehny mitään asiassa.   

3 kommenttia:

  1. Presidentti Vladimir Putin on toki tienny tästä dopingin käytöstä. Eihän hänellä ole hätää oman virkansa puolesta. Se hänellä pysyy vaikka hallinnosat lentääkin ulos henkilöitä.

    VastaaPoista
  2. Nyt on talvilajit hyllytetty. Kansainvälinen Olympiakomitea kokoontuu hätäistuntoon...

    VastaaPoista
  3. KOK antaa kuitenkin puhtaiden urheilijoiden osallistua. Venäjälle tää oli puoli voittoa.

    VastaaPoista