tiistai 28. elokuuta 2012

Tekemisiä ja takonomisia

Olen pienellä työpajalla tehny puutöitä kohta kaksi vuotta. pientä puuhaa on riittäny ihan kiitettävästi. Aikani on kulunu ja mieleni virkistyny sen myötä. Käsityöt on paras ja terapeuttisin ratkaisu arjen ongelmiin. Terapeuttisesti kaikki puuha jossa saa pahan mielen unohtumaan on parasta.
Minä itse tykkään kaikesta käsillä tekemisestä. Se on hauskaa vaikka se olis joskus raskasta.
Tekniset ratkaisut ovat tietenkin sellaisia, joissa täytyy tehdä työtä myös päällä.

Harrastuksia on useita: Puutyöt ja puuhun liittyvät hommat, liikunta, taidemaalauskurssi ja sitten tietokoneella toimintaa ja sähköpostien lukeminen.

Yksi minua askarruttava asia on ilmaston seuraaminen ja varsinkin siitä kertovien artikkeleiden lukeminen. Saan tähän tietoa varsinkin netistä ja sitte kaikista lehdistä joita näkee ja lukee. Jääkarhu on uhanalainen.

Ulkoilu on hyvää ajankulua. Ulkoilen joskus ihan huvikseni.   Luonnossa liikkuminen on mieluisaa puuhaa. Kävellen ja hiihtäen. Liikuntaa kannattaa harrastaa oman jaksamisen mukaan. Se ei saa olla pakkopullaa muuten se loppuu.

Näistä tulee tärkeitä itselle kun saa työt siihen malliin että niistä saa henkisesti paljon. Harrastukset voivat viedä mennessään vaikka ne olis pieniä. Innostuminen asiaa voi olla niin suurta, että haluaa lisää. Tietoa ja asentamista sitten lisää ja homma toimimaan.

Näin voi saada uusia kavereita ja niiden kanssa tulee juteltua niitä näitä.
Mukavaa ja innostavaa. Mielen tekemistä ja käsillä takomista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti