keskiviikko 29. elokuuta 2012

Martinlaakson uimahallila

Olin tänään, kuten monesti aiemminkin Martinlaakson uimahallilla. Käyn uimassa siellä usein. Kuitenkin tänää ilmeni aika suuri vajaus palvelussa ja uimahallin toiminnassa.
On kulunut viikko ja siellä on toinen sauna pois käytöstä. Yhden kerran jos tuollainen vaje on sen ymmärtää mutta on mennyt viikko ja kivet on kylmänä isommassa saunassa. Saunat on olleet väliin poissa käytöstä mutta nyt toinen niistä on ollu kylmänä jo viikon. onneksi on vielä kesä ja sauna jälken ei tarvi niin paljoa lämpöä kuin talvella.
Liikuntapaikat on julkisia paikkoja ja siten kuvittelis, että paikka toimii kaikilla tahoilla.Saunassa on saatavissa hyvät löylyt ja viihtyvyys on hyvä. Silloin kun se toimii. Se sauna on pois käytöstä jossa saa kuumemmat löylyt. Se harmittaa. Olen tottunu lämpöisiin saunoihin.Saunapois käytöstä jo  kolmannen kerran minun käyntieni aikana ja kahdella peräkkäisellä viikolla. Outoa toimintaa.

Ihmetyttää tuollainen. Uimahallin käyttäjäporukka on usein tuttua ja siten myös edellisten päivien sattumat tulee esiin.kävijät kertoo myös edellisen päivän tilanteen.  Kyllä tänäänkin ihmeteltiin ja manattiin asiaa. Kasaale on myös sanottu mutta asia tuntuu jäävän siihen. Laitosmiehiä ei näy, eikä kukaan ole käyny kattomassakaan tilannetta.
Sauna on rentoutumiseen tarkoitettu paikka ja sitten jos sitä ei voin tehdä niin käyttäjäkään ei tunne oloaan paremmaksi. Sauna korjaa niin monta huonoa päivää ja siten jaksaa taas uurastaa työssä ja toiminnassa. Sauna tuo hyvän ja pehmeän olon ja sen jälkeen on kiva istua kattomaan televisiota ja laittaa nukkumaan kun alkaa väsyttää.

Missä vika?   Mistä löytää syyn?  Missä urakoitsijan takuu korjaus?
Kelle vastuu kuuluu? Onko se kaupunki? Urakoitsija vai joku ulkopuolinen taho.

Toinen asia samaan tarinaan.
Uima-altaan vesi on ollut niin maanantaina kuin tänään keskiviikkona erityisen kylmää. Viikko sitten se oli lämmintä outoa on se että veden lämpö sahaa kahtaalle.
Uin molenpana päivänä puoli tuntia ja liikunnan tuomaa lämpöä ei kehittynyt ollenkaan. Saunakin oli pois käytöstä ja siten sen tuomaa lämpöä elimistöön ei oikein saa.  Normaalisti kun ui saa itsensä lämpimäksi mutta ei tänään.

Muita pieniä vikoja löytyy paikasta tämän kaiken lisäksi. Muutaman voi mainita. Hanat ei toimi, tiivisteet näytti olevan irti ja ovet on rikkinäisiä. En ala isommin erottelemaan näitä.
Toivon saavani jatkaa harrastusta Martinlaakson uimahallilla vastasuudessakin.
Kunnalliset liikuntapalvelut on olleet tähän asti ihan hyvät. Nyt näyttää siltä, että paikka hajoaa pala palalta pikkuhiljaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti