keskiviikko 8. elokuuta 2012

Flying Dog Double Pale Ale

Flying Dog Double Pale Ale on olut American Double - Imperial Pale Ale sarjaan kuuluva olut. Punertavan ruskea, kuparin ruskea, niukka vaahtonen, havuinen, pihkainen, voimakas humala, kuusen tuoksunen ja metsäinen. Alkoholi maistuu niukasti mutta on sopivan voimakas ja tuo esiin oluen parhaan puolen. Tuoksu on miellyttävä ja suutuntuma tuo mieleen vahvan latomaisen oven ja kairan kulkijat.
Olut josta on puolet petäjäistä.

Katso: Flying Dog -panimo

Flying Dog breweryn sarjaan kuuluu muitakin panimon tuotteita. Double Pale Ale on tämänhetkistä panimon oluista se mikä on eniten tullut tutuksi. Olut puraisee kyllä maistajan ja tuosta jää miellyttävä jälkimaku. Olen maistanut tätä olutta useamman kerran ja kerta kerran jälkeen tuo vahva maku tuntuu minun suussa miellyttävältä. Johtuen mistä, en tiedä.

Pullojen etiketti on mielenkiintoinen ja onkohan tuossa oluessa juuri Lapin sääskien purutunnelmaa. Etiketeissä on paljon sääskien kuvia koiramaisen otuksen ollessa sääskien syöttinä. Sääskiä on panimon seudulla Yhdysvalloissa kuten meillä.



Tietoni mukaan Suomessa ei tätä olutta ole nyt saatavilla. Olut on ollut suosittu ainakin minun ja kaverini keskuudessa ja harmiksemme toteamme tilanteen. Kun tuota olutta on saanut ostaa hiljan jo aikaa, niin on kuin joku asia olisi hävinnyt.

En voi kun todeta, että hyvä oli. Kerroin jo maun yllä ja vielä todetakseni olut on ollut erinomainen tuote jonka haluaa muistaa vastaisuudessa. Toivon edes minulle tuleman mahdollisuus päästä käymään tuolla Flying Dog -panimon seudulla ja saadakseni juoda tuotetta sen kotimaassa. Amerikkalaisessa elämäntavassa  ja tuotteissa on sentään jotain hyvää. Määrittelen asian näin.
Jatkan päivittäisiä harrastuksia ja toivon tuotteen näkemistä vielä jossain tulevaisuudessa.  Suomessa jos tuota tuotetta tehtäisiin, sen nimi voisi olla Jänkäkoira Double Pale Ale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti