perjantai 23. elokuuta 2013

Oude Geuze Vieille.

Tulin ostanneeksi kaksi viikkoa sitten oluen nimeltä Oude Geuse Vielle. Nimi on jo erikoinen ja sen takana on iso belgialaianen panimo nimeltä Brouwerij Oud Beersel.  Nimi houkuttaa kovasti kokeilemaan kyseisen panimon oluita ja niitä todennäköisesti on useita. Ouse Geuse Viellen myötä tiedän nyt yhden belgialaisen panimon nimeltä. Lisäksi tunne nyt yhde panimon oluista ja se on kyseine Oude Geuse Vielle.

Ostin maistamistarkoituksessa tätä olutta ja odotin jotain suurta ja hyvin belgialaistyylistä olutta joihin esim Chimay ja Westamalle Tripel -oluet kuuluu. Nähtyäni tuon päätin kokeilla tuota.

Aukaisin pullon ja kaadoin sen lasiin. Väri oli kellahtavan ruskea ja se näytti lasissa hyvältä ennen maistamista. Tuoksu oli mitäänsanomaton, eikä tuonu mitää erikoista mieleen. Sitten oli maistamisen aika. Maistoin tuota olutta yhdessä kaverini Tompan kanssa. Olut on sijoitettu erikoisuuksiin Alkon valikoimassa.

Alkon esitteen mukaan olut on miedosti humaloitu. Kyseessä on tosiaan miedosti humaloitu olut. Olutta maistaessa ei tule minkään laista olutmaailma mielikuvaa. Olut on osaltaan vehnäoluttta ja tavallista pilsmallasta. Olut käy hyvin olut käy ilmassa leivuvassa villihiivassa.

Pettymys oli sanoin kuvaamaton. Heti ensi maistamisella jäi ihme maku suuhun. Makua ei voi edes kuvata. Olut on tosiaan erikoisuus. Erikoisuutta tässä on se että tämä lajiteltu olutvalikoimaan.

Kun katsoo pullossa olevaan etikettiin, niin siinä on maininta oluen saaneen hopeamitalin Australian International Beer Avards tapahtumassa 2011. Tämän laittaminen pullon kylkeen antaa kuvan että olut on yksi maailmaluokan oluista. Näin tietnkin on. Ei palkintosijaa saa tuosta vain. Sille pitää olla hyvät perusteet.
Kaipa sitten sekoitus kaikkia mietohumaisia oluita sekoitettuna  keskenään saadaan tämmöinen makuelämys.
Makuelämys isolla ämmällä.

Oude  Geuse Vielle on kuitenkin olutta. Jotain olutta. Vai mitä tää on?

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Deittailu on mennyt maksulliseksi. Missä on ne vapaat tapaamispaikat.

Deittisivustot on yleisiä sivustoja verkosssa. Nämä mainostaa itseään joka televisiossa ja netissä.

Olen kokeillut useita ja niistä on ollut vain harmia. En ole päässyt minkäälainseen yhteydenottoon näiden kanssa. Yksi asia kuitenkin on onnistunut. Minulla löytyy aina joku nainen, joka myy alastonkuvia ja tarjoaa palveluita katsomallaan hinnalla.

Minä olen vuosia sitten kokeillut ensimmäistä ja laitoin sen sitten pois kun sieltä ei saanut kontakteja naisiin vaan sieltä tuli joukko useita valokuvia ja sen myötä minulta pyydettiin rahaa päästäkseen tapaamaan minua.
Jos löytää deitin ja menee tapaamaan, niin siinä voi vielä joutua maksumieheksi.

Miten tuonne sitten laittaa rahaa?

Yleensä nuihin sivustoihin pääsee mukaan maksamalla verkkopankin kautta tai jollain luottokortilla. Palvelimet pyytää sinulta kortin numeron ja sen varmennusnumeron. Sitten saat auki joitain profiileja. Profiilit on laitettu maksamisen taakse ja nuille sivustoille voi tulla petetyksi. Veloitus jatkuu jatkuvaluonteisena kuukaudesta toiseen. Maksun peruminen voi olla myös hankalaa, koska palveluntarjoajaan ei saa mitenkään yhteyttä.

Internet on tullut jäädäkseen deittimarkkinoilla. Hakijoita on tuhansia ja vaikka lie miljoonia. Internet tarjoaa erilaisia palveluita. Voit valita ulkolaisen, kotimaisen ja kaiken tän väliltä. Partneria hakeminen maksaa ja en ymmärrämiten ihmiset päästää näin toisen kolmannen osapuolen heidän yhteydenpitonsa välineeksi. Internetin kautta ei koskaan tiedä kuka vastapuolella on.  Siellä voi olla oikea ihminen, väärä henkilö, valehteleva kuva ja profiiliteksti ja nimet voi olla eri kuin itsellä on. Yksityisyydensuojaksi tietysti. Iso kysymys on voi netissä tutustuttua luottaa vastapuoleen. Siellä voi olla joku pervo hakemassa omaa mielihyvää. Koko touhu saattaa olla vain virtuaalista. Tulee mieleen tietokonepelit, joissa voi astua virtuaaliseen maisemaan ja siellä jahdata jotain joka on tärkeä sinulle tai on aiheuttanut sinulle vaikeuksia. Tunteeko tuon nettirakkauden sitten todellisesti?

Onko kaikki oikeat naiset sitten hävinneet tästä maailmasta. Mistä löytää niitä naisia, jotka elävat tavallista elämää käyden töissä ja harrastuksissa ja turhaantuvat hankkimaan tarpeetonta kiroten samalla hintojen suuruutta. Missä on ne naiset, jotka ovat haluaa elää kotielämää jättämällä kaiken tarpeettoman pois.

Olen kokeillut monia netissä olevia deittisivustoja. Olen avannut sinne profiilin ja valokuvan. Kertonut itsestäni kaiken tarpeelliisen, enkä siltikään löydä ihmistä, joka ajattelee samoin kuin minä. Netissä on jokunen ilmainen deitti mutta sekin on aika turhauttavaa hakea tuolta sivulta.

Deitti pitäisi olla ilmaista. Ihmisten tapaaminen ja oman kumppanin löytäminen pitäisi olla vapaata. En minä ainakaan halua ketään kolmatta osapuolta tähän asiaan. Minusta deittailusta tulee businesta maksaessa siitä jollekin osapuolella. Kas kun näistä mikää ei ole listautrunu pörssiin.