keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kansalaisadressi 19.3. 2013

Eilen avattiin Tahdon 2013 -kampanija. Aloite samaa sukupuolta olevien avioliiiton puolesta. Aloite taitaa olla keränny tähän päivään ja hetkeen pitkälle toista sataa tuhatta nimeä.

Mitä tuo sitten tarkoittaa? Asia on ollu puheilla eduskunnassa jo viime vuoden puolelta. Tästä on tehty jonkunlainen lakialoite. Tuota aloitetta ei allekirjoittanu tarpeekis edustajia ja se jäin asiana puolitiehen.
Nyt on kerätty sitten kansalaisadressi viemään asiaa eteenpäin.

Tuon aloitteen kanssa voi tulla hankaluuksia. Jos suurin osa kansanedustajista vastustaa asian viemistä eduskunnan valiokunnan käsittelyyn. Pieni osa eduskunnan jäsenistä oli hyvillään asian saamasta julkisuudesta.

Kyse on semmoisesta asiasta, jossa lapsella voi sitten olla kaksikin isää tai äitiä. Miten lapsi sitten kasvaa normaalisti. Osaako toinen isä olla äitinä? Toisinpäin äiti isänä.

Toivottavasti nämä asiat ei tule eteen samansukupuolten liitossa. Toivottavasti lasta ei aleta adoptoida liian aikaisessa vaiheessa. Olisi sääli, jos lapsi joutuu kiusatuksi koulussa tämmöisen takia.
Entä sitten myöhemmässä vaiheessa. Miten teini-ikäinen käsittää sitten oman seksuaalisuuden, kun se on kasvanu kahden isän tai kahden äidin kanssa. Varsinkin, kun miehillä on vaikea ymmärtää naista.

Asia voi edetä eduskunnassa. Mitä tekevät sitten ne, jotka tämän aloittivat. Mitä tämä tuo uutta suomalaiseen yhteiskuntaan.






1 kommentti: